https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/search
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/search

Poletne počitniške delavnice v jeseniški knjižnici

Dragi starši!

Zanimanje za poletne delavnice je vsako leto zelo veliko. Zaradi omejenega števila mest moramo mnoge otroke vpisati na čakalni seznam in na vrsto pridejo le, če kdo od vpisanih odpove.

Zato vas prosimo:

  • Poskrbite, da bo otrok redno in točno prihajal na izbrano delavnico.
  • Če otrok iz kakršnih koli razlogov ne bo mogel prihajati na delavnico, nas o tem obvestite, da bomo mesto lahko dodelili naslednjemu čakajočemu.
  • Če bo otrok prvi dan izbrane delavnice manjkal brez opravičila, ga bomo s seznama črtali in na delavnico povabili naslednjega čakajočega (enako velja tudi za druge dneve, ko poteka izbrana delavnica).

Hvala za razumevanje!
Na eno delavnico sprejmemo največ dvanajst otrok.

Občinska knjižnica Jesenice – Oddelek za otroke

Bi radi na zanimiv, ustvarjalen in zabaven način preživeli del poletnih počitnic? Vabljeni v jeseniško knjižnico, kjer smo pripravili osem različnih tedenskih delavnic. Vodili jih bosta Mojca Ahčin Rozman ali Laura Koder.

Vabljeni otroci, stari šest let ali več.  Obvezne prijave zbiramo ne Oddelku za otroke v Občinski knjižnici Jesenice. Delavnice so brezplačne in potekajo od 9.30 do 11.30.

Knjižnica Hrušica

Počitniške delavnice smo pripravili tudi v knjižnici Hrušica,  vodila jih bo Mojca Ahčin Rozman.

Delavnice so brezplačne in potekajo od 16.00 do 18.00. Vabljeni otroci, stari več kot šest let. Predhodne prijave niso potrebne.

Knjižnica Kranjska Gora, Dovje-Mojstrana

Poletne počitnice si lahko popestrite tudi v naših knjižnicah. Vse otroke in mlade vabimo, da nekaj poletnih trenutkov namenite različnim dejavnostim v knjižnici. Program je za obiskovalce brezplačen, prosimo le za upoštevanje starostne omejitve na določenih delavnicah. Se vidimo v knjižnici!

Potrebne so prijave, ki jih zbiramo do zasedbe mest v knjižnici Kranjska Gora ali na elektronski naslov: dolina@knjiznica-jesenice.si

  • Tečaj risanja

V sklopu petih srečanj boste osvojili osnove risanja. Skozi vaje boste spoznali tehnike in vse osnovne motive. Tečaj bo vodila Helena Tahir, grafičarka in slikarka. Tečaj je namenjen otrokom od 5. leta dalje.

  1. – 28.7., med 10.00 in 11.30 uro v Knjižnici Kranjska Gora
  2. – 11.8., med 10.00 in 11.30 uro v Knjižnici Dovje-Mojstrana
  • Poletna angleška urica

Otroci so vabljeni na poslušanje pravljice v angleškem jeziku in ustvarjalno delavnico z Rebbeco Svetina, Američanko in učiteljico angleščine, ki z družino živi v Radovljici. Interaktivna dogodivščina v angleščini, na kateri se bodo otroci naučili novih besed, pesmic in se predvsem dobro zabavali, je namenjena otrokom od 5. leta dalje.

1.8.2023, med 10.00 in 11.30. uro v Knjižnici Kranjska Gora
2.8.2023, med 16.00 in 17.30. uro v Knjižnici Dovje-Mojstrana

  • Ustvarjamo z Barbaro: ustvarjalna delavnica za otroke

Drage ustvarjalke in ustvarjalci. Ustvarjalno delavnico za otroke od 4. leta dalje bo vodila Barbara Ravnik. Obilo zabave in ustvarjanja vam želimo!

3.7. – 7.7.2023, med 10.00 in 11.30. uro v Knjižnici Kranjska Gora
10.– 14.7.2023, med 10.00 in 11.30. uro v Knjižnici Dovje-Mojstrana

Poletne počitniške delavnice sofinancira LAS občine Kranjska Gora.

Knjižnica Matije Čopa, Žirovnica

3.7. – 6.7.2023 Počitniške delavnice: Ustvarjalne počitnice
17.7. – 20.7.2023 Počitniške delavnice: Pisano poletje
21.8. – 24.8.2023 Počitniške delavnice: Umetnost recikliranja